پنجشنبه 9 فروردین 1403   13:55:41
1399/7/25 جمعه پیام تسلیت رئیس دانشگاه ملایر به مناسبت درگذشت خیر نیکوکار حاج حسین سعیدپور
وَالْبَاقِيَاتُ الصَّالِحَاتُ خَيْرٌ عِندَ رَبِّكَ ثَوَابًا وَخَيْرٌ أَمَلًا (کهف،۴۶)
كارهاى ماندگار شایسته، نزد پروردگارت پاداشى بهتر دارند و امید داشتن به آنها نیكوتر است.
خبر درگذشت انسانی مومن و وارسته، خیر نیکوکار حاج حسین سعیدپور موجب تأسف و تألم فراوان شد. بزرگ مردی که نامش قرین نیکوکاری، سخاوت،  امور خیریه و انسان دوستانه است. نقش موثر این بزرگوار در ساخت دانشکده علوم انسانی و معارف قرآنی دانشگاه ملایر تا سالهای سال ثمره خیرات فراوان و ذخیره ثواب جاری برای آخرت آن مرحوم خواهد بود اینجانب با تاسف و تاثر، درگذشت این خیر بزرگوار را به خانواده محترم بویژه اخوان بزرگوار ایشان و جامعه خیرین تسلیت عرض نموده ،  از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
خسرو سایوند
رئیس دانشگاه