پنجشنبه 9 فروردین 1403   19:46:25
1399/7/12 شنبه اطلاعیه شماره 1 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص ساماندهی کانال ها و صفحات مجازی
دبیران محترم انجمن های علمی، بسیج دانشجویی، تشکل ها، کانون ها، هیئت منتظران ظهور
به اطلاع می رساند برای هویت بخشی به کانال ها و صفحه‌های مجازی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه، دبیران و مسئولین بخش های مختلف فعالیتهای فرهنگی دانشجویی می‌توانند با مراجعه به معاونت فرهنگی درخواست فعالیت خود را ثبت و مجوزهای لازم را دریافت نمایند.
 به این ترتیب صفحه یا کانال رسمی و دارای هویت اعلام شده از طرف دانشگاه در سایت دانشگاه اطلاع رسانی می‌گردد. بدیهی است مسئولیت درج اخبار، اطلاعات و گزارش ها در کانال یا صفحه مذکور به عهده دبیر یا مسئول آن بخش فرهنگی می باشد. شایسته است بخش‌های مختلف فرهنگی کانال ها و صفحات مجازی رسمی دارای هویت خود را از طریق سایت دانشگاه به اطلاع دانشجویان و علاقه مندان برسانند. قبلا از مشارکت همه فعالان فرهنگی در مسیر ساماندهی فضای مجازی سپاسگزاری می گردد.