1399/4/3 سه‌شنبه دومین جلسه کمیته پژوهش معاونت فرهنگی دانشگاه ملایر برگزار شد
دومین جلسه کمیته پژوهش معاونت فرهنگی دانشگاه ملایر با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مسئول مرکز رشد ملایر و رئیس پژوهشکده انگور و کشمش و سایر اعضا در روز دوم تیر ماه 1399 ساعت 9:30 صبح در محل آمفی تئاتردانشگاه ملایر برگزار شد.
این جلسه با تاکید بر شعار جهش تولید و حرکت دانشگاه در راستای کارآفرینی و ایجاد تحرک علمی و عملی در دانشجویان و انجمن های علمی و با موضوع حضور شرکت های شتاب دهنده در دانشگاه ملایر مطرح و مقرر گردید برای اولین بار در این دانشگاه، شرایط همکاری با شرکت شتاب دهنده ی ارائه آپشن ها و تولید قطعات خودرو؛ برنامه ریزی و استارت آپ آن به ویژه در سطح دانشجویان رشته های کامپیوتر، مواد، مکانیک، برق و سایر رشته های مرتبط فعال گردد.
لازم به توضیح است که حضور این شرکت در راستای اهداف بلند مدت کمیته پژوهشی معاونت فرهنگی دانشگاه ملایر، پروژه حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه کارآفرین می باشد. همچنین مقرر گردید جهت آشنایی بیشتر دانشجویان علاقمند، علاوه بر برگزاری کلاسها و کارگاه های آموزشی مرتبط یک جلسه از طریق سامانه مجازی( وبینار ) برگزار گردد.