اخبار فرهنگی و اجتماعیبيشتر
1401/1/6 شنبه هفته فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ماه مبارک رمضان
 ضمن تبریک سال نو به اطلاع دانشگاهیان به ویژه دانشجویان عزیز می رساند معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قصد دارد با مشارکت همه فعالان فرهنگی از ۲۰ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ و همزمان با برگزاری کلاس های حضوری دانشجویان، "هفته فرهنگی و اجتماعی دانشگاه" را برگزار نماید.
" طرح هفته فرهنگی و اجتماعی دانشگاه " با هدف آشناسازی و افق بخشی به نگاه دانشجویان نو ورود، تبیین نقش، کارکرد و جایگاه دانشجویان در دانشگاه و جامعه، افزایش روح همکاری جمعی و جلب مشارکت آنها، کشف و شکوفاسازی خلاقیت دانشجویی، تبادل تجربه و دانش فرهنگی و افزایش شناخت دانشجویان نسبت به بنیان های فکری و فرهنگی دانشگاه و جامعه با مشارکت همه تشکل های اسلامی، بسیج دانشجوئی، انجمن های علمی ، کانون های فرهنگی و هیات برگزار می گردد.
  این هفته اثرگذار می تواند برنامه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را به عنوان رخدادی موثر و در قالب یک زیست بوم فرهنگی و اجتماعی ، هویت ساز، نشاط بخش و امید آفرین تقویت نموده و رونق بخشد.
روزهای مختلف هفته فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و سخنران های این هفته به شرح ذیل برنامه ریزی و تدوین شده است:
روز اول: ۲۰ فروردین، فرهنگ دانشگاهی و فضائل دینی، قرآنی و اخلاقی
سخنرانان: مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، ریاست دانشگاه
روز دوم: ۲۱ فروردین، فرهنگ دانشگاهی و تبیین قانون مداری، عقلانیت و خردورزی و آشنایی با آیین نامه ها
سخنرانان: معاون آموزشی و معاون پژوهشی دانشگاه
روز سوم: ۲۲ فروردین، فرهنگ دانشجویی و توسعه مشارکت در جهاد تبیین و وظیف تشکل ها، بسیج دانشجویی و فعالان فرهنگی
سخنرانان: مسئول بسیج اساتید، دبیر تشکل جامعه اسلامی
روز چهارم: ۲۳ فروردین، فرهنگ دانشگاهی و پاسداشت حریم خانواده ها، و احیای ارزش های ملی و معنوی
سخنرانان: مدیر مرکز مشاوره دانشگاه و معاون دانشجویی
روز پنجم: ۲۴ فروردین، فرهنگ دانشجویی و تقویت نقش و مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان منطبق با راهبردهای مطروحه در گام دوم انقلاب
سخنرانان: مسئول بسیج دانشجویی و مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه
برنامه اختتامیه
روز چهارشنبه ۲۴ فروردین ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰
برکزاری مراسم ویژه ماه مبارک رمضان ، سخنرانی دبیر محترم انجمن های علمی، تشکل قرآن و عترت و کانون های فرهنگی برای معرفی حوزه های خود و در نهایت
 جمع بندی هفته فرهنگی و اجتماعی دانشگاه توسط معاون فرهنگی و اجتماعی
دیگر برنامه های در نظر گرفته در این هفته عبارتند از:
۱. دو سخنرانی سی دقیقه ای در هر روز از مدیران دانشگاه و فعالان فرهنگی
۲. پخش فیلم همراه با نقد و بررسی
۳. عضو گیری از دانشجویان علاقه مند به فعالیت در تشکل های دانشجوئی و بخش های مختلف فرهنگی
۴. برگزاری مسابقات هنری و فرهنگی برای دانشجویان
۵.مراسم تقدیر و تشکر از اساتید، مشاورین فرهنگی و فعالان فرهنگی
۶. برگزاری جلسات، میزگرد و سخنرانی پیرامون آسیب شناسی حوزه های فرهنگی و اجتماعی
  ۷. برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دینی، فرهنگی، اجتماعی، هنری، علمی و ادبی دانشجویان
لازم به ذکر است این برنامه ریزی می تواند به تبیین مقررات آموزشی، دانشجویی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی و آشنایی دانشجویان جدیدالورود با بخش های مختلف دانشگاه با حضور اعضای هیات رئیسه ، مدیران گروه های آموزشی ، دانشکده ها و فعالان فرهنگی بپردازد.
کلیه سخنرانی ها و مراسمات برنامه ریزی شده از ساعت ۱۰الی۱۳ در سالن شماره دو مرکز همایشهای سردار شهید حاج رسول حیدری برگزار خواهد شد.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه