اخبار
فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دوره دکتری دانشگاه ملایر به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند که دانشگاه ملایر مطابق با "آیین نامه های پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره دکتری" وزارت علوم شامل آیین نامه های شماره 237200/21 مورخ 16 اسفند 1393 و اصلاحیه شماره 67272/21 مورخ 18 تیر 1393، برای سال تحصیلی 1402-1401، در رشته های مندرج در جدول زیر دانشجوی دکتری تخصصی (Ph.D.) می پذیرد.
ضمنا دفتر استعداد درخشان در صورت لزوم باز بوده و در خدمت متقاضیان محترم است.
دانشکده رشته گرایش
علوم ریاضی و آمار ریاضی کاربردی آنالیز عددی
علوم پایه فیزیک ماده چگال
منابع طبیعی و محیط زیست علوم و مهندسی محیط زیست           ---

-دانشجویان واجد شرایط می توانند فرم های درخواست را تکمیل و پس از تاییدیه‌های لازم به همراه سایر مدارک و اصل فیش بانکی واریز شده جهت بررسی حداکثر تا پایان وقت اداری سی و یکم اردیبهشت ماه سال جاری به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل داده و یا از طریق پست سفارشی به آدرس: ملایر – کیلومتر 4 جاده ملایر اراک – دانشگاه ملایر – حوزه معاونت آموزشی – دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کد پستی 95863-65719 ارسال نمایند به گونه ای که تا تاریخ مذکور وصول گردد.
هزینه ثبت نام به مبلغ 2000000 ریال است.
 اصل و کپی واریز به نام تمرکز وجوه درآمد اختصاصی دانشگاه ملایر نزد بانک مرکزی
به شماره شبا: IR650100004001112503020335
 و قید کردن شناسه واریز: 387112565115001008114002648863
 شرایط اختصاصی
الف: دارا بودن دانشنامه کارشناسی ارشد متناسب با رشته تحصیلی مورد تقاضا از یکی از دانشگاه های دولتی یا خارج از کشور که به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده باشد.
 ب- دانشجویان فعلی دوره کارشناسی ارشد که تا تاریخ 31 شهریور 1401 دانش آموخته می شوند.
ج- دانش‌آموختگان حداکثر تا ۲ سال پس از فراغت از تحصیل می‌توانند از تسهیلات پذیرش بدون آزمون برای ورود به دوره دکتری برخوردار شوند. لذا داوطلبان توجه داشته باشند در زمان ثبت‌نام در فراخوان، از تاریخ فراغت از تحصیل آنها، دو سال بیشتر نگذشته باشد.
شرایط پذیرش:
کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی پیوست در آیین نامه (کسب حداقل 10 امتیاز از ردیف شماره 1 بخش امتیازات پژوهشی (حداقل دو مقاله علمی- پژوهشی یاISI و کسب حداقل 4 امتیاز از ردیف شماره 11 مربوط به مدرک زبان، بخش امتیازات آموزشی الزامی است)
 مدارک لازم:
1- تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه.
2- یک قطعه عکس 4×3 جدید با ذکر مشخصات در پشت آن.
3- تصویر مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کاردانی (جهت دانشجویانی که دوره کارشناسی آنها به صورت ناپیوسته بوده است)
4- تصویر مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی.
5- تصویر مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی ارشد.
6- تصویر ریز نمرات دوره کاردانی (جهت دانشجویانی که دوره کارشناسی آنها به صورت ناپیوسته بوده است)
7- تصویر ریز نمرات دوره کارشناسی.
8- تصویر ریز نمرات دوره کارشناسی ارشد.
9- فرم تکمیل شده مشخصات فردی متقاضی (فرم شماره 1 ، پیوست اطلاعیه)
10- درخواست کتبی دانشجوی متقاضی(فرم شماره 2، پیوست اطلاعیه)
11- فرم تکمیل شده بررسی درخواست متقاضی
(فرم شماره 3 برای دانشجویان فارغ التحصیل، پیوست اطلاعیه)
(فرم شماره 4 برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد که تا تاریخ 31 شهریور 1401 فارغ التحصیل می شوند، پیوست اطلاعیه)
12- تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت یا دفترچه آماده به خدمت معتبر برای داوطلبان مرد.
تبصره1: داوطلبانی که در حال انجام خدمت وظیفه می باشند می توانند با ارایه گواهی از یگان محل خدمت خود مبنی بر اینکه تا پایان شهریور ماه سال 1401 خدمت وظیفه را به پایان خواهند رساند تقاضای پذیرش بدهند.
تبصره 2: دارندگان دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت که تاریخ اعزام آنها پس از تاریخ 1 مهر 1401 می باشد می توانند متقاضی پذیرش بدون آزمون باشند.
13- مدارک لازم مبنی بر دارا بودن شرایط لازم برای استفاده از آیین نامه ( ارسال کپی کامل از مقالات علمی- پژوهشی و یا ارایه گواهی دال بر دانشجوی نمونه کشوری در دوره کارشناسی ارشد و ...)
ذکر 1: ارائه گواهی پذیرش قطعی (با ذکر تاریخ دقیق دریافت مقاله، پذیرش و چاپ)برای مقالات چاپ نشده و تصویر کامل متن مقالات ارائه شده به مجله و مکاتبات مربوط الزامی است.
14 کپی تایید شده صفحات اول پایان نامه کارشناسی ارشد و یا کپی پروپوزال تایید شده کارشناسی ارشد و یا کپی تایید شده طرح پژوهشی مصوب.
15- ارائه معرفی نامه (توصیه نامه) مبنی بر تایید صلاحیت علمی و اخلاقی داوطلب توسط حداقل دو نفر از اساتید دوره کارشناسی ارشد، به طوری که یکی از ایشان الزاماً استاد راهنما باشد.( فرم شماره 5 ، پیوست اطلاعیه)
ذکر 1: فرم توصیه نامه لازم است به طور کامل و بدون قلم خوردگی تکمیل گردد. فرم های ناقص و مخدوش بررسی نخواهد شد.
تذکر 2: درج شماره تماس (ترجیحاً تلفن همراه) و آدرس پست الکترونیک عضو محترم هیات علمی توصیه کننده در زیر فرم الزامی است.
تذکر:
- دانشجویان متقاضی مشروط به اینکه تا 31 شهریور 1401 فارغ التحصیل شوند می توانند از تسهیلات فوق استفاده نمایند.
- مدارک ناقص بررسی نخواهد شد.
- بدیهی است تاریخ اعلام شده برای بررسی مدارک (31 اردیبهشت 1401) به هیچ وجه تمدید نخواهد شد و درخواست های رسیده پس از تاریخ یاد شده مورد بررسی قرار نمی گیرد.
- پذیرش دانشجویان بر اساس آیین نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان به صورت مشروط بوده و پس از تایید سازمان سنجش و مراجع ذیصلاح قطعی می گردد.
- درصورت احراز هرگونه مطلب خلاف واقع در مدارک ارسالی داوطلب در هر مرحله ای، از ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل خواهد آمد و مسئولیت عواقب آن به عهده داوطلب خواهد بود.
- در صورت موافقت شورای استعداد درخشان دانشگاه، با پذیرفته شدگان تماس حاصل خواهد شد.
فايلها
فرم شماره 3.doc 1.08 MB