شنبه 1 اردیبهشت 1403   08:09:14

اخبار و اطلاعیه ها

دکتر محمدی منش در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: جذب دانشجوی بومی رونق و توسعه شهر و دانشگاه را به دنبال دارد
دکتر محمدی منش در نشست خبری با اصحاب رسانه با تاکید بر وجود همه ظرفیت ها و زیرساخت های موجود دانشگاه در تامین نیازهای دانشجویان، تصریح کرد: تجهیزات همه رشته های دانشگاه، تمام نیازهای یک دانشجو را تامین می کند و دانشگاه ملایر چیزی از سایر دانشگاه های کشور کمتر ندارد.
وی با تاکید بر ضرورت تحصیل یک دانشجو در شهر محل سکونت خود گفت: جذب دانشجوی بومی از نظر مالی و فرهنگی  به نفع خانواده است چرا که علاوه بر حذف هزینه های اضافی تحمیل شده به خانواده ها، آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد.
سرپرست دانشگاه با بیان اینکه جذب دانشجوی بومی بار مالی اضافی بر دولت تحمیل نمی کند، مطرح کرد: تحصیل دانشجو در محل سکونتش، سبب می شود دانشگاه از نیروی جوان بومی پر شده و چنین دانشجویانی، پس از اتمام تحصیل تلاش می کنند به شهر خود خدمت کنند.
وی جلوگیری از روند کاهش دانشجو را یکی دیگر از مزایایی جذب دانشجویان بومی برشمرد و گفت: یکی از فلسفه های برگزاری کنکور در دانشگاه ملایر و برگزاری تورهای بازدید دوره ای دانش آموزان، آشنا کردن آنان با محیط دانشگاه بود.