اخبار و اطلاعیه ها

پیام تشکر و اعتذار مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملایر
بسم الله الرحمن الرحیم
«پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»: لایَشكُرُ اللهَ مَن لَم یَشكُرِ النّاسَ.
كسی كه از مردم (در برابر محبت‌های آنها) سپاسگزاری نكند خدا را سپاسگزاری نكرده است. (الفقیه، ج ٢، ص ٣٤٣)
اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق هیچ گاه از یاد نخواهد رفت.
امام خمینی ره:
 در ترویج روحانیت و فقاهت نه زور سر نیزه بوده است، نه سرمایۀ پول پرستان و‏‎ ‎‏ثروتمندان، بلکه هنر و صداقت و تعهد خود آنان بوده است که مردم آنان را برگزیده اند.‏
اساتید محترم ، کارمندان گرامی و دانشجویان عزیز دانشگاه ملایر  سلام علیکم
 سلام از جنس نور بر شما خوبان
تشکر و قدردانی ما ویژه شماست است که در همه سختی ها و مشکلات در کنارمان بودید . قدر شناسی شما در تشییع با شکوه پیکر مطهر حجت الاسلام والمسلمین سعید شیری معاون فقید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملایر الگویی حسنه برای همه ما علی الخصوص دانشجویان دانشگاه ملایر بود .
رفتار شایسته و قابل تقدیر شما همیشه باعث افتخار ما در دانشگاه ملایر بوده است.
صمیمانه از طرف خانواده آن مرحوم و از طرف دفتر نهاد رهبری از همه شما خوبان تشکر می کنم.
تداوم حضور و تاثیر شما خوبان را در مجموعه دانشگاه ملایر مسئلت دارم.
امیدوارم در کنار خانواده محترمتان زیر سایه امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف موفق باشید.
الاحقر مهدی عباسی