شنبه 1 اردیبهشت 1403   04:12:35

اخبار و اطلاعیه ها

برگزاری نشست تکنولوژی های نوین و چالش های آن برای آینده فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی ایران
به اطلاع می رساند متعاقب شیوع ویروس کرونا و تحولات سال اخیر و همچنین ضرورت اتخاذ سیاست های بدیل در عرصه های چندگانه فعالیت مراکز آموزش عالی، موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در نظر دارد مجموعه نشست های ایده پردازی " علم و جامعه، از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی" را با همکاری معاونت های محترم فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی وزارت عتف در حوزه های مختلف و به قصد آشنایی بیشتر با نحوه فعالیت در عرصه دیجیتال، به صورت مستمر برگزار نماید.
هجدهمین نشست از این مجموعه نسشت ها با عنوان " تکنولوژی های نوین و چالش های آن برای آینده فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی ایران " روز چهار شنبه 10 دی ماه 1399 ساعت 10 الی 12 با حضور دکتر جناب آقای دکتر همایون شهریاری (دکترای ژنتیک و پژوهشگر) و سرکار خانم دکتر شهیندخت خوارزمی ( پژوهشگر و آینده پژوه سرشناس ایرانی ) با همکاری معاونت های محترم فرهنگی و اجتماعی، معاونت پژوهش و فناوری و معاونت آموزشی وزارت عتف و مرکز نشر دانشگاهی برگزار می شود.
پیشاپیش از مساعدت جنابعالی سپاسگزارم.
آدرس های برگزاری نشست از این قرار است؛
 (htt://www.b2n.ir/iscs)