جمعه 10 فروردین 1403   11:39:53
اطلاعیه هابيشتر
1400/5/23 شنبه دستورالعمل اولین دوره آموزش امر به معروف و نهی از منکر با محوریت آثار استاد شهید مطهری
ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام و گرامیداشت آغاز دهه احیاء امر به معروف و نهی از منکر (نوزده تا بیست و هشت مردادماه هزار و چهارصد ) بدین وسیله به پیوست برنامه های پیشنهادی در دانشگاه ها اجرای جهت دهی مذکور ابلاغ می گردد. لذا به پیوست پوستر و دستورالعمل اولین دوره آموزش امر به معروف و نهی از منکر با محوریت آثار استاد شهید مطهری جهت بهره مندی دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم دانشگاه ارسال می گردد. علاقه مندان می توانند برای ثبت نام به سامانه bineshmotahar.ir مراجه نمایند. لازم به ذکر است گواهینامه ی آموزشی در پایان دوره مذکور از سوی ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر کشور صادر خواهد شد .
فايلها
دستورالعمل اولين دوره آموزش امر به معروف و نهي از منکر با محوريت آثار استاد شهيد مطهري.pdf 3.22 MB