پنجشنبه 30 فروردین 1403   12:54:39
اطلاعیه هابيشتر
1399/10/25 پنجشنبه بارگزاری دوره آموزشی تفسیر سوره برائت و همچنین جلسات شرح و تفسیر منظومه فکری حضرت امام خمینی ره و جلسات پاسخ به شبهات دانشجوئی برای تعمیق مبانی اندیشه و گام دوم انقلاب اسلامی
به اطلاع دانشجویان گرامی و علاقه مندان می رساند که معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر جهت استفاده شما عزیزان از دوره های آموزش مجازی پاسخگویی به شبهات دانشجویی، تفسیر سوره برائت مقام معظم رهبری و همچنین جلسات شرح و تفسیر منظومه فکری حضرت امام خمینی ره که توسط حجت الاسلام والمسلمین بشیر گنبدی در حال تدریس و برگزاری است، اقدام به بارگزاری جلسات این سه دوره آموزشی در کانال و صفحات مجازی معاونت و سایت دانشگاه نموده است. لازم به ذکر است که این دوره ها با استقبال خوب دانشجویان همراه شده و امید است بتواند باعث ارتقاء سطح دانش و معارف دینی  عزیزان دانشجو گردیده و راهی برای ارتباط با اندیشه های مومنانه و دیدگاه های بلند امام خمینی ره، رهبر معظم انقلاب و مفاهیم دینی و قرآنی را فراهم آورد. علاقه مندان می توانند اطلاعات ( نام و نام خانوادگی- شماره دانشجویی_شماره تماس) خود را به دایرکت صفحه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر(m.Farhangi.malayeru@) به همراه نام دوره مورد نظر ارسال نموده تا دسترسی لازم جهت بهره برداری از دوره های درخواستی در سامانه (ال ام اس) دانشگاه بصورت رایگان فراهم گردد .