پنجشنبه 9 فروردین 1403   13:55:16
اطلاعیه هابيشتر
1399/10/9 سه‌شنبه برگزاری دوره آموزش مجازی منظومه فکری امام خمینی همزمان با آغاز هفته مقاومت و سالروز شهادت سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی
دوره اول آموزش مجازی منظونه فکری حضرت امام خمینی (ره) با محوریت توحید توسط استاد ارجمند جناب حجت الاسلام والمسلمین بشیر گنبدی، مصادف با شروع هفته مقاومت و سالروز عروج سردار دلها حاج قاسم سلیمانی از صفحه رسمی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر بصورت آفلاین منتشر خواهد شد.
این دوره شامل ۱۵ جلسه می باشد که تلاش بر این است پس از گذشت ۵ جلسه از سلسله مباحث دوره، یک جلسه گفتگو حول محور توحید در منظومه فکری حضرت امام خمینی(ره) بصورت آنلاین در بستر Adobe Connect برگزار گردد . همچنین جلسات منتشر شده بصورت مجموعه های ۵ قسمتی (۵ جلسه) در سامانه ال ام اس دانشگاه جهت استفاده عزیزان بارگزاری خواهد شد.