اطلاعیه هابيشتر
1399/7/1 سه‌شنبه برگزاری 26 دوره، کلاس و کارگاه آموزش مجازی در دانشگاه ملایر در شروع سال تحصیلی جدید
نظر به عدم حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه به خاطر ویروس کرونا و نیز لزوم و اهمیت برگزاری دوره ها، کلاس ها و کارگاه های آموزشی در زمینه های  مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای این عزیزان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر اقدام به برگزاری مجموعه ای از کلاس های آموزشی بصورت مجازی نموده است.
دانشجویان می توانند در این کلاس ها ثبت نام نموده  بعد از دریافت پیامک معاونت فرهنگی در دوره مربوطه شرکت نمایند.
دانشجویان علاقه مند جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با کارشناسان محترم در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی از طریق تلفن(08132355423) و آدرس ایمیل (mohammadkarim313@gmail.com) ارتباط برقرار نمایند.

سامانه ثبت نام