جمعه 5 بهمن 1403   06:55:58
جهت مشاهده محتوا کلیک کنید
اخبار دانشگاهبيشتر



1403/9/28 چهارشنبه در راستای اعطای مجوز دانشکده‌های جدید دانشگاه ملایر صورت گرفت: بازدید دکتر رازینی معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات فناوری از دانشگاه ملایر
دکتر رازینی معاون آموزشی  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه مورخ ۲۸ آذر ماه به منظور بررسی وضعیت دانشگاه در راستای اعطای مجوز دانشکده های جدید  و برنامه محور علوم و فنون بین رشته ای، علوم نوین و پیشرفته و تغذیه و امنیت غذایی از امکانات، توانمندی ها و زیرساخت های دانشگاه ملایر بازدید و در جلسه ای با هیات رییسه دانشگاه گفتگو و تبادل نظر کرد.
در ابتدای جلسه معاون آموزشی دانشگاه ملایر دکتر افتخاری توضیحاتی را در خصوص برنامه تحول دانشگاه و گروه ها و دانشکده های برنامه محور ارائه دادند  همچنین توضیحاتی در خصوص سند راهبردی دانشگاه و رویکرد ایجاد مرجعیت علمی در دانشگاه را مطرح کردند. سپس فعالیت های انجام شده برای اخذ مجوز دانشکده های جدید همچون اخذ مجوز هیات امنا، تصویب برنامه تحول دانشگاه، مجوز کارگروه استانی و تایید هیات بازرسی دانشگاه های استان همدان بیان گردید. در ادامه معاون آموزشی وزیر علوم اظهار داشت ایده برنامه محوری و مساله محوری در این دانشکده ها ایده بدیع و قابل توجهی است و پیشنهاد دادند این نظام آموزشی به دفتر برنامه ریزی آموزش عالی ارائه گردد.
ایشان ضمن حضور در آزمایشگاه ها و کلاس های درسی دانشکده های دانشگاه، زیرساخت های آموزشی و‌ پژوهشی دانشگاه ملایر را خوب و شایسته ارزیابی نمود.
دکتر رازینی ضمن تاکید بر قابلیت و ظرفیت اعضای هیات علمی دانشگاه برای ایجاد دانشکده های جدید، توجه به مزیت های منطقه ای و آمایشی شهرستان را به عنوان نقطه قوت دانشگاه توصیه نمودند و آمادگی وزارت را جهت همکاری همه جانبه برای توسعه در حوزه مزیت های ویژه شهرستان و منطقه اعلام کرد.
وی همچنین در خصوص رشته های درخواستی دانشگاه در سامانه ساعا نکاتی را اشاره کرد و به برخی تاخیرها و دلایل آن اشاره نمود.
🔹در این دیدار اخذ مجوز دوره دکتری برای دانشکده های برنامه محور مطرح گردید که ایشان موضوع را قابل مذاکره در شورای گسترش وزارت علوم دانستند و مقرر گردید مساعدت های لازم در این خصوص انجام پذیرد.