پنجشنبه 9 فروردین 1403   15:21:38
1402/1/16 چهارشنبه چاپ مقالات سه تن از اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و آمار در مجلات 10 درصد برتر گروه موضوعی
مقاله دکتر خسرو سایوند و دکتر فرشید میرزایی از اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و آمار و دانشجوی ایشان ایمان مستی با عنوان
" On two-dimensional weakly singular fractional partial integro-differential equations and dual Bernstein polynomials"
NUMERICAL METHODS FOR PARTIAL DIFFERENTIAL EQUATIONS
که براساس ضریب تاثیر جزء 10 درصد برتر گروه موضوعی می باشد به چاپ رسیده است. این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون را از خداوند منان برای این عزیزان خواستاریم.
مقاله دکتر فرشید میرزایی از اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و آمار و دانشجویان ایشان عرفان صلحی و شیوا ناصری فر با عنوان
" Approximate solution of two dimensional linear and nonlinear stochastic Itô–Volterra integral equations via meshless scheme"
MATHEMATICS AND COMPUTERS IN SIMULATION
مقاله دکتر حمید خدائی از اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و آمار و همکاران ایشان با عنوان