پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   06:31:24

1401/8/1 یکشنبه دیدار اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با دکتر بیگی نژاد نماینده شهرستان ملایر
روز یکشنبه 1 آبان اعضای هیئت رئیسه با دکتر بیگی نژاد نماینده شهرستان ملایر در محل سالن جلسات دفتر ریاست دیدار کردند.
در ابتدای این جلسه دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه به فرآیند شکل گیری هیئت امناء و هیئت ممیزه دانشگاه اشاره کرد و  از تلاش های نماینده ملایر و سایر مسئولین استانی و شهرستان قدردانی نمود وی همچنین فرآیند بازگشایی دانشگاه ها در فروردین 1401 اقدامی بزرگ برشمرد و گفت: بنا بر آمار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و صندوق رفاه دانشجویان، دانشگاه ملایر رتبه برتر را در این زمینه کسب نموده است.
دکتر محمدی منش قرار گرفتن نام 7 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه ملایر در لیست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۲ را افتخاری بزرگ برای دانشگاه ملایر دانست.
در پایان جلسه حکم عضویت دکتر بیگی نژاد در هیئت امنای دانشگاه ملایر که به توسط وزیر علوم صادر گردید به دست رئیس دانشگاه به ایشان تقدیم گردید.