پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   01:56:12

1401/8/1 یکشنبه دومین نشست بصیرتی، هم اندیشی و پرسش و پاسخ با موضوع بررسی وقایع اخیر و مسائل جاری کشور در دانشگاه ملایر برگزار گردید
دومین نشست بصیرتی، هم اندیشی و پرسش و پاسخ با موضوع بررسی وقایع اخیر و مسائل جاری کشور با حضور و سخنرانی دکتر بیگی نژاد نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی و حضور مسئولین دانشگاه، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن شهید حیدری برگزار گردید.
دکتر بیگی نژاد در سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه و تجدید دیدار با همکاران دانشگاهی، جزئیاتی از شکل گیری و راه افتادن اعتراضات و اغتشاشات اخیر و مطالبی در خصوص شرایط و مسائل جاری کشور بیان کرد و گفت: راه رسیدن به پیشرفت و تعالی کشور فعالیت و تلاش با روحیه جهادی، پای کار بودن و به مرحله عمل رساندن ایده ها است.
وی همچنین ضمن اشاره به نیاز شهرستان ملایر به تجاری سازی و بازرگانی محصولات تولیدی در سطح ملی و بین المللی، حمایت و پیگیری کامل از این فعالیت ها را عنوان کرد و خواستار حضور جدی دانشگاه ملایر در به ثمر رساندن این اهداف شد.
این نشست با پرسش و پاسخ و هم اندیشی حاضرین و دکتر بیگی نژاد به پایان رسید.