پنجشنبه 9 فروردین 1403   22:58:14
1400/3/20 پنجشنبه پیام شورای فرهنگی دانشگاه به مناسبت برگزیده شدن دو کانون فرهنگی دانشگاه ملایر در جشنواره ملی رویش کشوری
با سلام خدمت دبیران محترم کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه. انتخاب شایسته دو کانون خیریه کلبه امید و کانون تئاتر را در جشنواره ملی رویش کشوری به شما و همه فعالان فرهنگی و دانشگاهیان دانشگاه ملایر تبریک و شاد باش عرض می نماییم. این موفقیت تنها بخشی از لیاقت و توانایی شما عزیزان است که صد البته بسیار قابل تقدیر ، ستایش و آفرین. دانشگاه ملایر به وجود دانشجویان لایق و فرهیخته ای چون شما که در این دوران سخت و مملو از نگرانی بیماری کرونا از هیچ کوششی فروگزار نکردید فخر می فروشد و برایتان آرزوی بهترین ها را دارد. همه می دانیم که در این جشنواره مهم فرهنگی هنری دانشگاهیان کشور، برخی از دیگر کانون های دانشگاه مانند کانون ادبی ارغوان و کانون هلال احمر هم شایسته تقدیر و انتخاب بود که به هر صورت این مهم رخ نداد. امید است با تلاش همه دوستان و استفاده از حداکثر ظرفیت ممکن و مشارکت بیشتر دانشجویان نو ورود شاهد شکوفایی بیش از پیش علم، فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی در دانشگاه ملایر باشیم. شما گامی را برداشتید که چشم انداز امید بخشی برای دانشجویان علاقه مند در عرصه فرهنگی دانشگاه ملایر به حساب می آید. انشالله در روزها و ماه ها و سال های آینده شاهد موفقیت های بیشتر شما جوانان خوش فکر ، کوشا و مومن باشیم.
در همه عرصه های زندگی و در سایه باریتعالی موفق و سربلند باشید. یا حق..