پنجشنبه 30 فروردین 1403   22:55:26
1399/9/15 شنبه پیام هیات رئیسه دانشگاه ملایر به مناسبت روز دانشجو
۱۶ آذر، یادآور فداکاری، رشادت و آزادگی دانشجویانی است که در راه اهداف و آرمانهای انقلابی کشور، نقطه عطفی را در راه استقلال و ظلم ستیزی ملت ایران رقم زدند.
بی شک بالندگی، نشاط و حضور پر رنگ دانشجویان در عرصه‌ های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشور پیامدهای بی بدیلی در پی خواهد داشت که مردم این سرزمین از برکات آن بهره خواهند برد. بهره گیری از آموزه های اصیل ایرانی اسلامی و پیروی از خط بنیانگذار انقلاب اسلامی و بیانات رهبر معظم انقلاب حرکت در این راه را هموارتر می نماید.
ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانشجویان شهید ۱۶ آذر شهیدان قندچی، بزرگ نیا و شریعت رضوی این روز را به دانشجویان دانشگاه ملایر تبریک عرض می نماییم. امید است دانشجویان گرامی و جامعه بزرگ دانشگاهیان با ایفای نقش اجتماعی خود در ایام همه گیری ویروس کرونا بتوانند مسولیت اجتماعی خود را به نحو احسن ایفا نماید.