پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   10:57:11
1399/5/25 شنبه کسب رتبه در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت دانشگاه های کشور برای دانشگاه ملایر
دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت در سال 99 با تمرکز بر انجمن های علمی دانشجویان دانشگاه های کشور و با رویکرد مبتنی بر توسعه علم و فناوری و مدیریت محتوای تولید با بیش از 1619 اثر واصل شده در جشنواره در روزهای 18 تا 20 مرداد ماه برگزار گردید. با توجه به اهمیت داوری آثار ارایه شده، 734 نفر از اعضای هیات علمی از 91 دانشگاه توسط کمیته علمی جسنواره برای داوری جشنواره برگزیده شدند. آثار دانشگاه های دارای بالاترین امتیازات ثبت شده به فرایند داوری حضوری رسیدند که طی یک فرایند علمی دقیق بررسی نهایی شدند. دانشگاه ملایر در اولین حضور خود در این جشنواره علمی بین‌المللی دانشجویان سراسر کشور ضمن انتخاب به عنوان یکی از دانشگاه های صاحب رتبه و شایسته تقدیر از حیث فرایند رشد فعالیت های علمی هم مورد توجه و سپاسگزاری قرار گرفت و انجمن علمی گروه ریاضی دانشگاه ملایر جایزه ویژه این جشنواره را هم دریافت نمود. لازم است از همه دست اندرکاران برگزار کننده این جشنواره علمی بین‌المللی، همکاران حوزه فرهنگی دانشگاه ملایر، دبیر شورای دبیران و همه دبیران فعال انجمن های علمی و دانشجویان شرکت کننده در این جشنواره تقدیر و تشکر نمود. این آغازی راهی است مهم برای فرایند شتاب در فرایند تولید و کارآفرینی در کشور که دانشجویان سهم و نقش مهمی در کنار اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها ایفا می نمایند.