پنجشنبه 9 فروردین 1403   14:49:05

1398/9/23 شنبه انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگر برتر استان همدان در سال 1398

دکتر عیسی سلگی؛ عضو هیأت علمی گروه محیط زیست و دبیر کمیته منتخب دانشگاه ملایر به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه های استان همدان انتخاب و از ایشان تجلیل شد.

دکتر سلگی برای سومین سال (94، 97 و 98) به عنوان پژوهشگر برتر استان همدان معرفی شد. در مراسم جشنواره هفته پژوهش و فناوری استان همدان که روز چهارشنبه مورخ 20 آذرماه سال جاری در محل سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی همدان، با حضور استاندار همدان و روسای دانشگاه های استان برگزار شد، دکتر سلگی به عنوان پژوهشگر برتر استان در حیطه کشاورزی انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به ایشان و جامعه فرهیخته دانشگاهی تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی توفیقات روز افزون را دارد.