پنجشنبه 9 فروردین 1403   16:50:34
اخباربيشتر

1401/12/20 شنبه مسابقه دادگاه شبیه سازی توسط انجمن علمی دانشگاه ملایر با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد.
انجمن علمی حقوق دانشگاه ملایر اولین دوره موت کورت(دادگاه شبیه سازی) از سلسه برنامه های آموزشی و تمرینی را با همکاری کانون دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد واحد ملایر برگزار نمود .
این نشست علمی آموزشی در همان ابتدا با استقبالی کم نظیر و بیش از حد تصور دانشجویان روبه رو شد و به بهترین نحو ممکن برنامه ایی در سطح بالا توسط هیات اجرایی و اعضاء برگزار کننده برگزار گردید.
به گزارش تیم تحریریه انجمن علمی حقوق دانشگاه ملایر موت کورت (دادگاه شبیه سازی) نوعی فعالیت است که در آن دانشجویان رشته حقوق سعی می کنند فرایند یک دادگاه را از طریق نوشتن لایحه و دفاعیه و ارائه حضوری این یادداشت ها در برابر قضات یا هیأت داوران شبیه سازی کنند ، مسابقات شبیه سازی دادگاه تنها تکیه بر شواهد و سخنانی دارد که پیش از مسابقه در قالب یک متن مشترک به تمامی تیم ها ارائه می شود و در این مسابقه اثری از شهادت یا بازپرسی وجود ندارد در حقیقت پایه این مسابقه بر سنجش توانایی طرفین جهت ایجاد یک استدلال حقوقی با استفاده ار اصول حقوقی است .این برنامه با سخنرانی دکتر سید سجاد کاظمی استادیار دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری به عنوان مستشار و استاد میثم اسکندری مدرس دانشگاه و قاضی دادگستری شهرستان ملایر در روز یکشنبه 104/12/14 ساعت 13الی 16 بصورت حضوری برگزار گردید از 14 تیم شرکت کننده اولیه 4 تیم به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و به رقابت پرداختند و در پایان مراسم، تیم خانم مریم روزبهانی،آقای عباس سرشتی و آقای یونس وصالی از دانشگاه دولتی ملایرطبق اصول و مقررات قضایی برگزیده و اعلام گردید .