اخباربيشتر

1401/10/12 دوشنبه اعطای لوح و نشان خادم الحسین به دانشگاه ملایر در آیین تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان
آیین تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان با حضور و سخنرانی حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و با حضور تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها و مسئولین خدمت‌رسان به زائران اربعین ۱۴۰۱ در دانشگاه شاهد برگزار شد.
در این مراسم از دکتر محمدی منش به نمایندگی دانشگاه ملایر با اعطای لوح و نشان خادم الحسین از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به عنوان یکی از برگزیدگان برپایی اربعین دانشگاهیان تقدیر گردید.
شایان ذکر است رئیس دانشگاه این توفیق را حاصل تلاش ها، زحمات و خدمت خالصانه بخش های مختلف از جمله دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملایر، معاونت فرهنگی و اجتماعی، بسیج دانشجویی و تشکل های اسلامی دانست و از زحمات آنان تشکر و قدردانی نمود.