اخباربيشتر

1401/8/18 چهارشنبه مراسم جشن معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه ملایر برگزار شد
مراسم جشن معارفه دانشجویان جدیدالورود سال 1401دانشگاه ملایر با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و اجتماعی و دانشجویان بصورت دو مراسم جداگانه خواهران و برادران در دو روز متوالی در روزهای دوشنبه و سه شنبه 16 و 17 آبان ماه در مرکز همایش های شهید حاج رسول حیدری برگزار گردید.
در این مراسم ها دکتر محمدی منش رئیس دانشگاه ضمن خوش آمد گویی و عرض تبریک به دانشجویان نوورود، توصیه هایی در خصوص زندگی دانشجویی، مسائل آموزشی و اشتغال بعد از تحصیل مطرح نمود.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر سلیمانی معاون فرهنگی و اجتماعی به ایراد سخنرانی پرداخته و نکاتی را در مورد فعالیت در کانون های فرهنگی و انجمن های علمی مطرح نمودند. همچنین نمایندگان تشکل های اسلامی ضمن معرفی تشکل مربوطه اهم فعالیت های خود را به دانشجویان جدیدالورود معرفی کردند.
برنامه جشن معارفه که با استقبال دانشجویان نوورود همراه بود با اجرای کمدین های مدعو، اجرای موسیقی سنتی و برنامه تقدیر از برترین های فرهنگی به پایان رسید.