اخباربيشتر

1400/7/28 چهارشنبه برگزاری جشنواره فرهنگی در هفته فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ ملایر
 به اطلاع دانشجویان علاقه مند به ویژه دانشجویان نو ورود می رساند، دانشگاه ملایر در نظر دارد با هدف آشنایی دانشجویان با حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه، هفته فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر را از روز یکشنبه، مورخ ۹آبانماه الی چهارشنبه۱۲ آبان ماه۱۴۰۰برگزار نماید. جشنواره در دو بخش مسابقات فرهنگی و وبینارها برگزار می گردد.
محورهای مسابقات فرهنگی جشنواره: عکس، فیلم، داستان، شعر، کاریکاتور، خطاطی و طراحی و تولیدات رسانه ای رادیویی، تلویزیونی و کلیپ و مجازی است.
مهلت ارسال آثار تا روز پایانی جشنواره می باشد. به برگزیدگان هدایایی به رسم یادبود داده می شود. آثار ارسالی هر روز در صفحه اینستاگرامی معاونت استوری میشود.
هم‌چنین در بخش وبینارهای آموزشی جهت اطلاع بیشتر دانشجویان  هر روز سه وبینار با معرفی یک عنوان در هر روز از ساعت  10:30 الی ۱۲صبح برگزار خواهد شد.
مدت زمان وبینار هر ارایه دهنده: ۲۰تا۳۰ دقیقه می باشد.