پنجشنبه 9 فروردین 1403   19:48:43
اخباربيشتر
1400/2/13 دوشنبه کارگاه ها و دوره های تخصصی با هدف تقویت دانش افزایی و افزایش مهارت های فرهنگی دانشگاهیان
با سلام و احترام به همه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان و کارکنان علاقه مند به حوزه فرهنگی، ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت مولا امیرالمومنین علی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در شب های قدر، به اطلاع می رساند دانشگاه ملایر با همراهی همه دانشگاه های منطقه ۴ در هفته آینده و از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت تا پایان هفته، اقدام به برگزاری کارگاه ها و دوره های تخصصی با هدف تقویت دانش افزایی و افزایش مهارت های فرهنگی دانشگاهیان عزیز نموده است. در  تدوین این دوره های آموزشی در هفته کارگاه های فرهنگی،  تلاش شده است نظرات، سلایق و زمینه های متنوعی مورد توجه و برنامه ریزی قرار گیرد. پیشاپیش شرکت در این دوره ها به همه عزیزان علاقه مند توصیه می گردد.
معاونت فرهنگی و اجتماعی