اخباربيشتر
1399/11/13 دوشنبه فراخوان ثبت روایت های کرونایی دانشگاهیان
به اطلاع دانشگاهیان می رساند نظر به ضرورت تهیه آرشیو جامعی از تجربیات کنشگران دانشگاهی اعم از استادان، دانشجویان، کارکنان، مدیران و پژوهشگران در شرایط پاندمی کرونا و ثبت و تحلیل این روایت ها، موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد با یاری جمیع کنشگران مراکز آموزش عالی ایران چنین بانکی را ایجاد و در دسترس مدیران و پژوهشگران و سیاستگذاران حوزه آموزش عالی، علم و فناوری قرار دهد.
به این منظور صفحه ای در سامانه موسسه به آدرس http://iscs.ac.ir راه اندازی شده است تا کنشگران مذکور روایت مواجهه و فعالیت خود در این ایام را در قالب نوشتار ثبت و در معرض بازدید و مطالعه علاقه مندان قرار دهند. همچنین برای ثبت روایت های صوتی و تصویری نیز ایمیلی به آدرس ( revayat@iscs.ac.ir ) در نظر گرفته شده است که پس از تایید روایت ها در سامانه موسسه ثبت خواهند شد.
روایت های منتخب در قالب کتاب و سمیناری ویژه نیز عرضه خواهند شد. همچنین به پنج روایت برتر هدایایی اهدا خواهد شد.