پنجشنبه 30 فروردین 1403   16:30:12
اخباربيشتر
1399/9/8 شنبه پیام دانشگاهیان دانشگاه ملایر در پی شهادت دانشمند هسته‌ای ایران، شهید محسن فخری زاده
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
شهادت، فوزی عظیم و حیاتی جاویدان عند ربهم یرزقون است. در گرامیداشت روز دریادلان ارتش جمهوری اسلامی ایران، شهادت دانشمندی دیگر از فرزندان دانش هسته ای کشور، شهید محسن فخری زاده را که دانشنامه شهید بودن را قبل از شهید شدن از دانشگاه خدمت خالصانه و جهاد فی سبیل الله کسب نموده بودند تسلیت عرض نموده و آن را افتخاری بزرگ برای فرهنگ شهادت ایرانی اسلامی مردم نجیب و قدرت مند خود می دانیم.
شهادت در آسمان زندگی عزتمند و حیات شرافتمندانه پاداشی عظیم است که مقربان الهی و انسان های خدایی شده از حضرت خالق سبحان دریافت می کنند.
گرچه عروج این شهید والامقام غمی بزرگ و اندوهی سهمگین برای سالکان طریق حق و راهیان جبهه مقاومت و استکبارستیزی است. اما مستکبران، منافقان و خناسان بدانند و باور کنند که این شهادت ها باب حق طلبی آزادگان جهان را گشوده تر خواهد ساخت و بر عده و عُده آنها خواهد افزود.
این شهادت ها، نور ستارگان امید را بر دل های مشتاق عدالت و آزادگی می تاباند و تک سواران جبهه عشق و ایثار را محکم تر و قوی تر از گذشته آماده مبارزه و انتقامی سخت و طوفانی می سازد.
دست قدرت خداوند قادر متعال بالای همه دست هاست و بر مکر و حیله مکاران پیروز خواهد شد،
وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ