اخبار آموزشی
فراخوان پذیرش دانشجو دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون در سال تحصیلی 1402-1403 دانشگاه ملایر
 به اطلاع  متقاضیان پذیرش بدون آزمون  مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی1403-1402 می رساند، دانشگاه ملایر بر اساس آخرین آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد مصوب در جلسه شماره 78 مورخ 30 مهر 1401 شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ابلاغ شده طی نامه به شماره 307862/2 در تاریخ 17 دی 1401 دانشجو می‌پذیرد.
"لطفاً قبل از تکمیل و ارسال مدارک، تمام بندهای آیین نامه ی مربوطه بادقت مطالعه گردد. فایل این آیین نامه در انتهای این صفحه قرار داده شده است."
دانشجویان واجد شرایط می توانند فرم درخواست پذیرش ارشد بدون آزمون را که در انتهای این صفحه فایل آن قرار داده شده است را دانلود و به دقت و بصورت خوانا تکمیل نمایند  و پس از اخذ تأییدیه های لازم  (مهر و امضاء مراجع ذکر شده) به همراه سایر مدارک جهت بررسی حداکثر تا پایان وقت اداری 20 اسفند 1401 به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل داده و یا از طریق پست سفارشی به آدرس: ملایر – کیلومتر 4 جاده ملایر- اراک – دانشگاه ملایر – حوزه معاونت آموزشی – دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه ملایر با کد پستی 95863-65719 ارسال نمایند.
نتایج اولیه بعد از بررسی درخواست ها و مدارک ارسالی افراد واجد شرایط در گروه های آموزشی مربوطه، از طریق اطلاعیه توسط دفتر هدایت استعدادهای درخشان اعلام خواهد شد.
شرایط ثبت نام متقاضیان:
  • طول مدت  فارغ التحصیلی متقاضی نباید از  8 نیمسال بیشتر باشد.
  • ورودی های کارشناسی نیمسال اول 98 و بعد از آن که حداکثر در 8 نیمسال و تا 31 شهریور 1402 فارغ التحصیل می شوند می توانند در صورت دارا بودن مابقی شرایط درخواست ارائه نمایند.
  • ورودی های کارشناسی نیمسال دوم 97 که پس از 8 نیمسال تا بهمن 1401 فارغ التحصیل می شوند در صورت دارا بودن مابقی شرایط درخواست ارائه نمایند.
  • متقاضی می بایست پس از 6 نیمسال (بجز نیمسال تابستان بعد از نیمسال ششم) سه چهارم واحدهای درسی کد رشته کارشناسی خود را گذرانده باشد. در صورتی که عدد بدست آمده غیر صحیح باشد به عدد پایین گرد می شود.
  • متقاضی می بایست پس از نیمسال ششم از لحاظ معدل کل جزء 20 درصد برتر هم ورودی‌های خود باشد.
  • دانشجویان دانشگاه ملایر که جزء 10 درصد بعد از 20 درصد اول هستند نیز در صورت تمایل می توانند برای استفاده از این تسهیلات اقدام نمایند. در صورت وجود ظرفیت، دانشگاه نسبت به پذیرش آنها اقدام خواهد نمود.
  • پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش‌آموختگی و صرفاً یک بار امکانپذیر است.
  • پذیرش در رشته های تحصیلی مرتبط به رشته دوره کارشناسی به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکان‌پذیر است.
تذکرات:
  1. تغییر رشته و یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد مجاز نیست.
  2.  پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) خواهد بود.
  3. مبلغ واریز شده و ﻣﺪارک ارسال شده به  هیچ عنوان به متقاضی ﻋﻮدت داده ﻧﺨﻮاﻫﺪ شد.

مدارک مورد نیاز:
  • فرم 3 برگی درخواست  پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد بصورت تکمیل شده
تذکر مهم: به فرمی که فاقد مهر و امضای مراجع ذیصلاح ذکر شده باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد
  • 2 قطعه عکس (پشت نویسی شده)
    • کپی صفحه اول شناسنامه (در صورت دارا بودن توضیحات در شناسنامه کپی آن نیز ارسال گردد)
    • کپی کارت ملی
  • ریز نمرات تا پایان ترم 6
    • کپی از مقالات چاپ شده و یا نامه پذیرش مقاله از مجلات معتبردانشگاهی (در صورت وجود)
    • کپی از گواهی شرکت در دوره آموزشی ویا طرح و ... که متقاضی در راستای رشته تحصیلی خود گذرانده باشد.
  • - اصل و کپی واریز مبلغ 500000 ریال  به شماره شبای 0335 0302 1125 4001   10000  650  IR  به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی دانشگاه ملایر نزد بانک مرکزی به شناسه 387112565115001008114002648863 صورت میگیرد. (لطفا از فیش برای پیگیری های بعدی کپی تهیه نموده و نزد خود نگهداری) نمایید.
لیست رشته های کارشناسی ارشد مورد پذیرش بدون آزمون در سال تحصیلی 1402-1403
با آرزوی موفقیت و بهروزی
دفتر هدایت استعداد درخشان دانشگاه ملایر
فايلها