اخبار آموزشی
اطلاعیه ارسال پستی گواهی پایان تحصیلات
به اطلاع دانشجویانی که فارغ التحصیل شده اند (دانش آموختگان) می رساند جهت رفاه حال مراجعین و کاهش مراجعات حضوری با توجه به شیوع ویروس کرونا، امکان درخواست ارسال پستی مدارک تحصیلی (گواهی پایان تحصیلات) فراهم شده است. لذا متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه سما، بخش مدیریت درخواست ها قسمت ارسال مدارک تحصیلی با پرداخت هزینه ارسال پستی، تمبر و پاکت نسبت به ثبت درخواست ارسال مدارک اقدام نمایند و پس از بررسی توسط کارشناس، مدارک به آدرس ثبت شده به صورت پستی ارسال می گردد. لازم به ذکر است که متقاضیان باید قبلاً تسویه حساب کرده باشند.همچنین فارغ التحصیلانی که کد کاربری و رمز عبور جهت ورود به سامانه سما را فراموش کرده اند می توانند با تماس با شماره 32355439-081واحد فارغ التحصیلان نسبت به دریافت کدکاربری و رمز عبور اقدام نمایند.