اخبار آموزشی
اطلاعیه افزایش عناوین دروس معرفی به استاد و افزایش تعداد عناوین حذف اضطراری
افزایش عناوین دروس معرفی به استاد

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، درجلسه شماره 260 مورخ 8 اردیبهشت 99  شورای  آموزشی دانشگاه به دلیل مشکلات ناشی از شیوع کرونا، با افزایش تعداد معرفی به استاد به 4  عنوان درس نظری به شرط اینکه دانشجو تا تاریخ 31 شهریور 99 فارغ التحصیل شود و همچنین مشروط به اینکه در نیمسال تابستان  99 (983) درسی اخذ نکرده باشد موافقت گردید.

افزایش حذف اضطراری از یک عنوان به دو عنوان
به اطلاع دانشجویان گرامی می  رساند، دانشجویان مقطع کارشناسی، از روز شنبه 20 اردیبهشت 99 الی چهارشنبه 24 اردیبهشت 99 می  توانند با مراجعه به سامانه سما بخش مدیریت درخواست  ها نسبت به درخواست حذف اضطراری ۲ درس (نظری یا عملی ) فقط برای نیم‌سال جاری اقدام نمایند.
همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی  ارشد می توانند با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به درخواست حذف اضطراری یک عنوان درس اقدام نمایند.