اخبار

1397/9/12 دوشنبه انعقاد قرارداد بین المللی اراسموس پلاس جدید با دانشگاه VGTU لیتوانی

مدیر امور بین الملل و سرپرست دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه ملایر از انعقاد قرارداد بین المللی اراسموس پلاس جدید با دانشگاه VGTU لیتوانی خبر داد. دکتر منافی گفت: در راستای سیاست های کلی دولت جمهوری اسلامی ایران و همینطور در راستای ارتقای جایگاه علمی دانشگاه و با همت مدیریت امور بین الملل دانشگاه ملایر، پروژه جدید Mobility of Credit از برنامه اراسموس پلاس اتحادیه اروپا در حوزه تبادل استاد و دانشجو با Vilnius Gediminas Technical University لیتوانی منعقد گردید.

پیرو این قرارداد بین المللی و بر اساس تفاهم طرفین و با حمایت مالی اتجادیه اروپا (EU) در طی دو سال متوالی (2018 تا 2020) بین دانشگاه ملایر وVilnius Gediminas Technical University  کشور لیتوانی، تبادل استاد و دانشجو در خصوص رشته ها و مقاطع تحصیلی مورد مشارکت، انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است در سال 2017 پروژه بین المللی دیگری نیز با Vilnius Gediminas Technical University  کشور لیتوانی منعقد گردیده بود و با عقد این قرارداد جدید، شمار پروژه های مشترک دانشگاه ملایر با اتحادیه اروپا به 4 عدد رسیده است.