پنجشنبه 30 فروردین 1403   09:17:37
اخبار و اطلاعیه های توسعه و پشتیبانی
اطلاعیه شماره یک تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه ملایر
دانشگاه در راستای حمایت از حوزه رفاهی کارکنان خود و با استناد به مصوبه هیات رئیسه با تأسیس تعاونی مصرف دانشگاه موافقت نمود. طبق همین مصوبه  آقایان دکتر علی ختن لو، دکتر محمد مرادی و دکتر محمد دارایی بعنوان اعضای هیات موسس جهت راه اندازی و عضوگیری اين تعاوني انتخاب شدند.
با پیگیری های صورت گرفته مقدمات ثبت شرکت در اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی انجام شده است.
لذا بعد از حضور رئیس و کارشناسان اداره کار در دانشگاه، توضیحات لازم اخذ شد. همچنين جلسات جداگانه اي با شوراهاي صنفي كارمندان و اعضاي هيات علمي برگزار شد كه هر دو شوراي محترم از تشكيل اين تعاوني اعلام حمايت كردند و اين همدلي و همكاري نيز موجب پيشبرد بهتر فعاليت ها خواهد شد.
لذا در اولین جلسه ی هيات موسس مقررشد:
1- کلیه اعضای هیات علمی وکارمندان رسمی، رسمی آزمایشی،پیمانی و قراردادی شاغل و بازنشسته می توانند در این تعاونی عضو و سهامدار گردند.
2-جهت عضویت اوليه و خريد سهام اوليه، هر نفر بايد مبلغ حداقلی (2.100.000تومان) را به صورت تقسیطی پرداخت نمايد. (يكصد هزار تومان از اين مبلغ جهت هزينه هاي راه اندازي است كه اگر مبلغي مازاد شد به افراد عودت مي گردد.2  ميليون تومان هم صرف خريد سهام هر فرد مي گردد.)
قسط اول به میزان 500000 تومان و به صورت کسر از حقوق خردادماه 1402 و باقی مانده در 8 قسط200,000تومانی (تیرماه الی بهمن ماه) ازحقوق کسر خواهد شد.
3-درمرحله اوليه سهام همه افراد برابر مي باشد. بعد از برگزاري مجمع عمومي و با تصويب اساسنامه تعداد سهام افراد ميتواند افزايش يابد.
4-حمايت هاي بعدي دانشگاه با توجيه حضور حداكثري افراد در اين تعاوني انجام ميشود. لذا علي رغم اينكه تعاوني ها معمولا براي اعضاء مفيد هستند اما اگر عضويت همكاران كمرنگ تلقي گردد تشكيل تعاوني ممكن است براي مدتها كنسل شود.
5-مدارک لازم جهت ارائه به آقاي مهدي فراهاني فروزي عبارت اند از:
_کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه و توضیحات شناسنامه
_آخرین حکم کارگزینی
_یک قطعه عکس ۴×۳
 یکی از_قبض ها که دارای نشانی و کد پستی باشد.
6-تاريخ ارائه مدارك و تكميل فرم كسر از حقوق از روز شنبه مورخ20 خرداد 1402 تا سه شنبه مورخ 23 خرداد 1402 مي باشد.
فايلها
فرم كسر از حقوق تعاوني مصرف کارکنان.docx 33.304 KB