اخبار دانشکده
1397/10/17 دوشنبه اطلاعیه شماره 2: فراخوان اعزام دانشجویان دانشگاه ملایر به اروپا در قالب پروژه های بین المللی اتحادیه اروپا

در راستای عملیاتی کردن پروژه‌های مشترک اراسموس پلاس اتحادیه اروپا، ما بین دانشگاه ملایر و دانشگاه Vilnius Gediminas Technical University   کشور لیتوانی و هماهنگی‌های انجام شده و برای اعتلای سطح علمی و آموزشی دانشجویان، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با همکاری مدیریت امور بین الملل دانشگاه ملایر در نظر دارد تعداد محدودی از دانشجویان دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی حائز شرایط خود را برای یک نیمسال جهت تحصیل به دانشگاه‌ فوق الذکر در موضاعت زیر اعزام نماید:

·         Business and administration

·         Information and Communication Technologies (ICTS)

·         Electronics and automation Architecture and construction

·         Building and civil engineering

·         Environmental Sciences

·         Mechanics and metal trades

Vilnius Gediminas Technical University:  www.vgtu.lt/en

شرایط عمومی و اختصاصی

1-       داشتن وضعیت آموزشی و دانشجویی مطلوب به تأیید مراجع ذی‌صلاح دانشگاه

·         حداقل نمره معدل کل واحدهای گذرانده 16

·         نداشتن سابقه مشروطی

·         داشتن سنوات کافی برای فراغت از تحصیل

·         نداشتن پرونده انضباطی

·         به دانشجویانی که موفق به استفاده از این بورسیه شوند، مرخصی با احتساب سنوات داده می‌شود.

2-       کسب 80 درصد نمره آزمون زبان انگلیسی که مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه برگزار می‌کند.

3-       نداشتن منع خروج از کشور: سپردن وثیقه‌های لازم برای خروج از کشور به عهده دانشجو است.

4-       سپردن تعهدات رسمی لازم مطابق با آئین‌نامه فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

5-       دانشجویان کارشناسی و دکتری قبل از شروع نیمسال هفتم و دانشجویان کارشناسی ارشد قبل از شروع نیمسال چهارم تحصیل خود می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

6-       موافقت استاد راهنما برای دانشجوی تحصیلات تکمیلی

7-       شایان ذکر است دانشجویان متقاضی بر اساس شایستگی‌های آموزشی و نمره زبان بالاتر تا سقف تعداد مجاز بر اساس نظر کمیته مربوطه در دانشگاه ملایر انتخاب خواهند شد.

8-       شروع نیمسال­های تحصیلی دانشگاه مقصد برای دانشجویان منتخب دهم ماه می (20 اردیبهشت) و سی ام ماه نوامبر ( 9 آذر) خواهد بود.

9-      هزینه‌های سفر، اقامت و تحصیل به مدت یک نیمسال از محل بودجه پروژه‌های مصوب اراسموس پلاس دانشگاه ملایر (Mobility of Credit  ) به دانشجویان پرداخت خواهد شد.

دانشجویان محترم متقاضی استفاده از فرصت اعزام به اروپا، ضمن مراجعه به سایت دانشگاه‌ Vilnius Gediminas Technical University    کشور لیتوانی و اطمینان از وجود رشته و مقطع تحصیلی متناسب با رشته تحصیلی ایشان در دانشگاه ملایر، حداکثر تا تاریخ 30 بهمن 97 با تکمیل کاربرگ مربوطه (دانلود) به همراه مستندات لازم (تمامی مدارک در دو نسخه) به دفتر مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام نمایند.

ضمناً، آزمون زبان انگلیسی با همکاری مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه ملایر در دو مرحله کتبی و مصاحبه شفاهی به شرح ذیل برگزار خواهد شد:

زمان آزمون کتبی:  ساعت 9 صبح  روز سه شنبه 7 اسفند 97

مکان : دانشکده علوم ریاضی و آمار

مصاحبه شفاهی: از بین پذیرفته شدگان کتبی ساعت 9 صبح  روز سه شنبه 14 اسفند 97

مکان: دفتر مرکز آموزش های آزاد واقع در ساختمان اداری دانشکده عمران معماری

محتوای آزمون کتبی : آزمون شامل دو بخش مهارت خواندن، درک مفاهیم و ساختار زبان انگلیسی می باشد.

منابع : منابع عمومی مورد استفاده در آزمون های TOEFL،  IELTS و MSRT

مصاحبه شفاهی : ارزیابی مهارت گفت و شنود