جمعه 31 فروردین 1403   13:13:59
اخبار دانشکده
1396/11/16 دوشنبه تفاهم نامه همکاری دانشگاه ملایر با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان

دانشگاه ملایر با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان تفاهم نامه همکاری امضاء نمودند. این تفاهم نامه پیرو برگزاری جلسات دکتر بابایی پور سرپرست دانشگاه ملایر و دکتر رسولی با دکتر زند معاونت وزارت جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و پیگیری این جلسات در سطح استان توسط اسدیان ریاست مرکز تحقیقات کشاورزی، تفاهم نامه ای بین طرفین به امضاء رسید.  بر اساس این تفاهم نامه  اساتید و دانشجویان دانشگاه ملایر در دانشکده های کشاورزی، منابع طبیعی، پژوهشکده انگور وکشمش و سایر دانشجویان دانشگاه ملایر می توانند از امکانات مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان و ایستگاه های وابسته به این مرکز در شهرستان های مختلف استان همدان استفاده کنند.

همچنین بر اساس رایزنی های انجام شده مقرر گردید مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان در راه اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه ملایر همکاری های لازم را با این دانشگاه داشته باشد.