چهارشنبه 1 اردیبهشت 1400   15:16:12
جهت مشاهده محتوا کلیک کنید
اخبار دانشکده
1399/11/28 سه‌شنبه انتصاب سرپرست معاونت دانشکده فنی و مهندسی، مسئول پیگیری امور مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد و مسئول راه اندازی و پیگیری امور گروه حقوق
دکتر سایوند رئیس دانشگاه طی احکامی دکتر حمیدرضا افتخاری را به سمت "سرپرست معاونت دانشکده فنی و مهندسی"، دکتر علیرضا رسولی را به سمت "مسئول پیگیری امور مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد" و دکتر حبیب اله کیانی را به سمت "مسئول راه اندازی و پیگیری امور گروه حقوق" منصوب نمود.
رئیس دانشگاه ابراز امیدواری نمود نظر به تعهد، درایت و تخصص ایشان شاهد بهبود و پیشرفت مجموعه دانشگاه ملایر باشیم.
ایشان همچنین از زحمات و تلاش های ارزنده دکتر محمود مرادی در دوره معاونت دانشکده فنی و مهندسی و مسئولیت راه اندازی مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد و دکتر مهرانگیز روستایی در دوره مسئولیت راه اندازی و پیگیری امور گروه حقوق تشکر و قدردانی نمود.