پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   05:38:29
سومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین در آبزیان
زمان: پنجشنبه 11 آذر 1400
مكان:
بهره برداري صحيح و پايدار از منابع دريايي، حفاظت از منابع و بازسازي ذخاير، تنوع بخشي در توليد و افزايش توليد، بهبود و ارتقاي كيفيت محصولات آبزی از توليد به مصرف، استفاده از فناوري هاي جديد مهندسي ژنتيك در آبزی پروری، اشتغال و درآمد ارزي بدون نگرش علمي و متكي بر يافته هاي تحقيقاتي در آبزی پروری، امكان پذير نيست.
 استان همدان به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی، کیفیت مناسب آب و هوا و وجود منابع آبی، سراب ها و رودخانه هایی مانند گاماسیاب و وجود نیروی خلاق و فعال، دارای قابلیت‌های تولیدی فراوان در زمینه محصولات آبزیان می باشد. برگزاری چنین همایش های می تواند در انتقال تجارب بخش فعال و بدنه دانشگاهی بسیار مفید و ارزنده باشد. دانشگاه ملایر به عنوان تنها دانشگاه دارای رشته شیلات در استان همدان، از ظرفیت بالایی برای تربیت نیروی متخصص جهت فعالیت در بخش های تولید ماهیان زینتی، سردابی، گرمابی و خاویاری و همچنین فرآوری آبزیان مانند تولید کنسرو و سایر فراورده ای گوشتی مرتبط با آبزیان برخوردار است. از اینرو برگزاری همایش های از این دست در کنار معرفی ظرفیت های استان و شهرستان بستری جهت معرفی هرچه بهتر دانشگاه فراهم خواهد ساخت تا دانشگاه ملایر سهم خود را در امر دانش افزایی و اشتغال زایی در زمینه تولید انواع ماهیان و محصولات شیلاتی ایفا نماید.

سایت سومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین در آبزیان