جمعه 15 آذر 1398   17:11:57

رشته-گرایش ها و مقاطع تحصیلی
ردیفدانشکده / پژوهشکدهمقطعرشته
1کشاورزیکارشناسی ارشدمدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک – شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه (مهندسی کشاورزی علوم خاک – شیمی و حاصلخیزی خاک)
2کشاورزیکارشناسی ارشدمدیریت منابع خاک – منابع خاک و ارزیابی اراضی (مهندسی کشاورزی علوم خاک – پیدایش، رده بندی و ارزیابی خاک)
3کشاورزیکارشناسی ارشدعلوم و مهندسی آب – منابع آب (مهندسی کشاورزی – مهندسی منابع آب)
4کشاورزیکارشناسی ارشدعلوم و مهندسی باغبانی-تولید محصولات گلخانه ایی (مهندسی کشاورزی – مهندسی تولیدات گیاهی – تولید محصولات باغبانی)
5کشاورزیکارشناسی ارشدعلوم و مهندسی باغبانی-درختان میوه (مهندسی کشاورزی – مهندسی تولیدات گیاهی– اصلاح گیاهان باغبانی)
6کشاورزیکارشناسیمهندسی تولید و ژنتیک گیاهی (مهندسی کشاورزی زیست فناوری ( بیوتکنولوژی) و مهندسی کشاورزی- زراعت و اصلاح نباتات)
7کشاورزیکارشناسیعلوم و مهندسی خاک (مهندسی کشاورزی- علوم خاک)
8کشاورزیکارشناسیمهندسی فضای سبز
9کشاورزیکارشناسیمهندسی علوم دامی (مهندسی کشاورزی- علوم دامی)