دوشنبه 22 مهر 1398   20:28:51

اخبار
ارائه تسهیلات ویژه برای دارندگان رتبه های عالی در آزمون سراسری و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه ملایر

به اطلاع شرکت کنندگان  آزمون سراسری می رساند، دانشگاه ملایر برای دارندگان رتبه کشوری زیر 1500 ( گروه آزمایشی تجربی، ریاضی و انسانی ) تسهیلات ویژه به شرح زیر ارائه می نماید.

- کمک هزینه خرید لپ تاپ

- اعطای کمک هزینه تحصیلی

- اختصاص خوابگاه رایگان تا 8 نیم سال تحصیلی

- کمک هزینه خرید کتاب های درسی

- سایر امتیازات مقرر در ضوابط وزارت علوم تحقیقات و فناوری

همچنین دانشگاه ملایر در برخی از رشته ها، بر اساس سوابق تحصیلی و بدون کنکور دانشجو می پذیرد. پذیرش دانشجو  بدون توجه به رشته تحصیلی دوره دبیرستان صورت می گیرد.

متقاضیان محترم به منظور انتخاب این رشته ها می توانند بر اساس زمانبندی درج شده در سایت سازمان سنجش به بخش « انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری مهر ماه سال 1398» مراجعه و  در سامانه مربوطه اقدام به ثبت نام نمایند.