چهارشنبه 30 مرداد 1398   15:27:19

1398/4/9 يكشنبه چاپ کاغذی پایان نامه ها ممنوع شد
اخبار و اطلاعیه های وزارت علوم

با دستور معاون آموزشی وزارت علوم از این پس چاپ کاغذی پایان نامه ها، رساله ها و گزارش های درسی در همه مقاطع و رشته ها ممنوع خواهد بود.

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر با ابلاغ بخشنامه ای به روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور از آنان خواست تا از سال تحصیلی آینده نسبت به حذف و ممنوع ساختن چاپ کاغذی پایان نامه ها و موارد مشابه اقدام کنند.

در متن بخشنامه یادشده آمده است:

در راستای سیاستهای دولت محترم و با توجه به نامه شماره 97/100/45423 مورخ  11 بهمن 97 معاون محترم رئیس جمهور و رییس سازمان محیط زیست و نیز با عنایت به عزم دستگاه آموزش عالی در کاهش هزینه ها، صرفه جویی در مصرف کاغذ و دستیابی به اهداف برنامه مدیریت سبز و همچنین با توجه به نقش آموزش عالی در بهینه‌سازی رفتارهای صحیح در جامعه، لازم است کلیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از سال تحصیلی آینده نسبت به حذف و ممنوع نمودن چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها/رساله‌ها، گزارش‌های علمی، گزارش‌های درسی و یا تکالیف آموزشی رایج در همه مقاطع و رشته ها اقدام کنند.
شایان ذکر است، تشخیص موارد استثناء (مصادیقی که امکان نشرِ الکترونیکی آن وجود ندارد) بر عهده دانشگاه خواهد بود.

منبع: پورتال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - معاونت آموزشی
فايلها