پنجشنبه 27 تير 1398   16:35:44

1398/1/19 دوشنبه فراخوان طراحی نماد ورودی ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش
فراخوان طراحی نماد ورودی ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش

به اطلاع اساتید، کارکنان، دانشجویان و مردم خوب ملایر می رساند پژوهشکده انگور و کشمش در نظر دارد برای ورودی ساختمان جدید خود نمادی را طراحی کند که عناصر و شاخصه هایی از دانشگاه ملایر، فرهنگ و تاریخ منطقه، ویژگی های سنتی و مذهبی مردم و موضوع میراث جهانی انگور در آن لحاظ شده باشد. لذا از بین طرح هایی که حداکثر تا 10 اردیبهشت 98 از طریق  سامانه دریافت آثار فراخوان طراحی نماد ورودی ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش  به دفتر پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر می رسد طرح برتر را معرفی و هدیه ای نفیس اهداء می نماید. ضمنا نام طراح در بخشی از نماد مذکور به یادگار حک و باقی خواهد ماند.

خصوصیات طرح:

1- نماد توسط نرم افزارهای تخصصی طراحی شود (فتوشاپ، کورل و ...)

2- قابلیت اجرای تک رنگ داشته باشد.

3- نماد قابل استفاده در لوگو، تندیس و انیمیشن و کاربردهای مشابه باشد.

4- در نگاه بین المللی به نماد، عبارت Research Institute of Grapes and Raisins یا به صورت مخفف RIGR مد نظر قرار گیرد.

5- شرکت کننده باید نسخه لایه باز و نهایی طرح را ارائه نماید.

6- شرح مختصری از نماد طراحی شده ارائه گردد.

7- نماد پیشنهادی نباید ناقض قانون کپی رایت باشد و هرگونه تشابه به نماد، مانع پذیرفتن طرح می شود.

8- مالکیت مادی و معنوی اثر متعلق به پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر می باشد.

سامانه دریافت آثار فراخوان طراحی نماد ورودی ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش