پنجشنبه 31 مرداد 1398   12:41:59

1397/12/8 چهارشنبه حضور دکتر Giedrius Cyras عضو هیأت علمی دانشگاه VGTU لیتوانی در دانشگاه ملایر
حضور دکتر Diedrius Cyras عضو هیأت علمی دانشگاه VGTU لیتوانی در دانشگاه ملایر

در راستای ادامه همکاری های دانشگاه ملایر و دانشگاه لیتوانی در قالب پروژه اراسموس پلاس، دکتر Giedrius Cyras عضو هیأت علمی دانشگاه VGTU لیتوانی در هفته آخر بهمن 97 با حضور در دانشگاه ملایر و بازدید از امکانات و ظرفیتهای آن به ایراد سخنرانی و برگزاری کارگاه آموزشی پرداخت.

حضور در کلاس اقتصاد کشاورزی و ارائه مطالبی در خصوص نقاط مشترک اقتصاد کشاورزی کشور ایران و لیتوانی و همچنین برگزاری کارگاه برای دانشجویان رشته مدیریت بازرگانی و کلاس کارآفرینی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی از دیگر برنامه های ایشان بود.

وی همچنین از مزارع پرورش ماهی، چغندر قند، واحد بسته بندی ماهی نهاوند و نقاط دیدنی شهر ملایر و همدان بازدید نمود.