چهارشنبه 29 خرداد 1398   00:18:48

1397/11/26 جمعه پیام تسلیت دانشگاهیان دانشگاه ملایر در پی حادثه تروریستی در استان سیستان و بلوچستان
تسلیت - دانشگاه ملایر

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

حمله تروریستی و خونین جاده خاش-زاهدان که شهادت و مجروح شدن جمعی از حافظان مرزهای میهن و فرزندان رشید ایران اسلامی را در پی داشت، موجب تأثر و تألم ملت بزرگ ایران گردید.

بدون تردید این اقدام تروریستی و منافقانه که همزمان با چهلمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی اتفاق افتاد، کوچکترین خللی در عزم و اراده ملت بزرگ ایران در ایستادگی بر سر آرمانهای بلند نظام و انقلاب اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

دانشگاهیان دانشگاه ملایر ضمن محکوم نمودن اقدام تروریستی دشمنان انقلاب اسلامی و اعلام انزجار از عاملان آن، شهادت جانسوز فرزندان انقلاب را به محضر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، مردم شریف ایران به ویژه خانواده معظم و معزز شهدای این اقدام تروریستی تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آنان علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر و برای مجروحین شفای عاجل مسألت می نمایند.