دوشنبه 2 ارديبهشت 1398   12:33:18

اخبار دانشکده
1397/11/21 يكشنبه انتصاب سرپرست گروه مهندسی مکانیک و تمدید مسئولیت مدیر گروه علوم تربیتی
انتصاب

طی احکامی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر مهدی کاظمی به سمت سرپرست گروه مهندسی مکانیک منصوب و مسئولیت دکتر هانیه کلانتری در سمت مدیر گروه علوم تربیتی دانشگاه ملایر تمدید گردید.

رئیس دانشگاه ابراز امیدواری نمود با نظر به تعهد، درایت و تخصص ایشان شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعه دانشگاه ملایر و تحقق وعده های دولت تدبیر و امید در پیشبرد اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

همچنین دکتر سایوند از زحمات و تلاشهای ارزنده دکتر محمود مرادی در زمان تصدی مدیریت گروه مهندسی مکانیک تشکر و قدردانی نمود.