پنجشنبه 27 تير 1398   00:05:29

جلسه هم اندیشی نیروی انتظامی با اساتید دانشکده علوم انسانی برگزار شد
اخبار دانشگاه ملایر

به مناسبت هفته نیروی انتظامی و به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملایر، نشست هم اندیشی نیروی انتظامی با اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید. در این جلسه فرماندهی محترم نیروی انتظامی به بیان دیدگاه ها و چالش ها ی پیش روی نیروی انتظامی شهرستان ملایر پرداختند و اساتید محترم دیدگاه ها و راهکارهای تخصصی خود را برای کاهش این چالش ها مطرح کردند. بررسی زمینه های مشترک همکاری بین نیروی انتظامی و دانشگاه ملایر (مانند انجام پایان نامه های دانشجویی) از دیگر مباحث مطرح در این جلسه بود و مقرر گردید جهت دستیابی به نتایج کاربری و عملیاتی، این جلسات هم اندیشی تداوم داشته باشد.

تعداد بازديد اين صفحه: 2084