پنجشنبه 30 شهريور 1396   00:42:54

حضور دانشگاه ملایر در بین 15 دانشگاه برتر در حوزه مدیریت سبز در نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در حوزه مدیریت سبز در مجلس شورای اسلامی

نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در حوزه مدیریت سبز در مجلس شورای اسلامی افتتاح شد. این نمایشگاه که در محوطه مجلس شورای اسلامی برپا شده است، در ادامه نمایشگاه هفته پیش در محل سازمان برنامه و بودجه است که با حضور ۳۰ دانشگاه منتخب براساس شاخص‌های تعریف شده ازسوی اداره کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه مدیریت سبز همچون انرژی‌های تجدید‌پذیر، بهینه‌سازی مصرف انرژی، مدیریت آب و پساب، مدیریت پسماند و کاهش آلودگی های محیط زیست برنامه ریزی شد که از میان آن‌ها ۱۵ دانشگاه جهت شرکت در نمایشگاه مجلس شورای اسلامی برگزیده شدند.

شایان ذکر است در سال جاری دانشگاه ملایر با توجه به اقدامات انجام گرفته توسط حوزه معاونت توسعه و پشتیبانی و همچنین دفتر فنی و طرح‌های عمرانی از سوی وزارت علوم به‌ عنوان دانشگاه پیشرو در مدیریت سبز انتخاب شده بود و در نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در محل سازمان برنامه و بودجه به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در مدیریت سبز حضور پر رنگی داشت و با توجه به ارزیابی های صورت گرفته به عنوان یکی از 15 دانشگاه برگزیده جهت شرکت در نمایشگاه برپاشده در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.