دوشنبه 22 مهر 1398   20:33:33

ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلی استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1398دانشگاه ملایر
اخبار و اطلاعیه های دانشگاه ملایر

دانشجوی گرامی ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت قبولی جنابعالی در دانشگاه ملایر و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام در این دانشگاه به صورت حضوری انجام خواهد شد

مدارک مورد نیاز:

1. اصل گواهی موقت کارشناسی و 2 برگ تصویر آن و یا اصل دانشنامه و ریز نمرات(الزامی) و 2 برگ تصویر آنها.

تبصره (الف): در صورت نداشتن مدارک فوق، اصل فرم درج شده در ویژه نامه اعلام اسامی و 2 برگ تصویر آن و یا هر نوع گواهی تحت عنوان دانشگاه ملایر که نشان دهندۀ آن باشد که پذیرفته شده، دانش آموختۀ مقطع کارشناسی تا 31 شهریور 1398 می باشد با ذکر معدل و رشتۀ تحصیلی

تبصره (ب): پذیرفته شدگانی که دانش آموخته مقطع کارشناسی ناپیوسته می باشند لازم است اصل و تصویر مدرک کاردانی و ریز نمرات مقطع کاردانی را نیز همراه داشته باشند.

تبصره (ج): پذیرفته شدگانی که در زمان آزمون سال آخر بوده اند، می بایست معدل واحد های گذرانده خود تا30 بهمن 1397 را ارائه نمایند و معدل بعد از این تاریخ قابل قبول نمی باشد.(به استثنا پذیرفته شدگان رتبه اول)

2. اصل شناسنامه و سه نسخه تصویر از تمام صفحات آن.

3. عکس پرسنلی رنگی زمینه سفید 4×3 شش قطعه.

4. اصل و تصویر کارت ملی.

5. ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 98 مشخص کند (برای آقایان).

تذکر مهم: کلیه پذیرفته شدگانی که در حین گذراندن خدمت سربازی می باشند لازم است برای انجام امور مربوط به ترخیص، در موعد ثبت نام حضوری مراجعه نمایند. لذا خواهشمند است از مراجعه زودتر خودداری نمایند.

6. اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی بدون قید و شرط سازمان متبوع (مخصوص کارمندان محترم).

7. یک نسخه کارنامۀ نتایج علمی آزمون کارشناسی ارشد.

8. ریز نمرات کارشناسی ( ریز نمرات تأیید شده الزامی نمی باشد.)

9. واریز مبلغ 900000 ریال (نهصد هزار ریال) برای صدور کارت دانشجویی و بیمه حوادث و شارژ اولیه کارت تغذیه و نقلیه و هزینه های صدور کارت می باشد.

این مبلغ می بایست در روز ثبت نام از طریق کارت بانک در محل ثبت نام به حساب دانشگاه ملایر واریز گردد.

11. در صورت عدم ثبت نام اینترنتی، ثبت نام حضوری به عمل نخواهد آمد.

12. حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام الزامی است در غیر این صورت ثبت نام صورت نخواهد گرفت.

13. ساعات ثبت نام صبح­ها از ساعت 8:30 لغایت 12:00 و بعدازظهر ها از ساعت 13:30 لغایت 15:30می باشد.

14. زمان شروع کلاس ها حسب تقویم آموزشی دانشگاه می باشد.

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر:

دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل تسهیلات آموزشی اداره شاهد عبارتند از:

1- دانشجویان شاهد وایثارگر (فرزندان و همسر شهدا، جانبازان 25 درصد و بالاتر همسر و فرزندان آنها، آزادگان همسر و فرزندان آنها) معاف از شهریه تحصیلی و بهره مند از تسهیلات آموزشی هستند.

- دانشجویان شاهد وایثارگر (جانباز با حداقل 15 درصد جانبازی و 3 ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، رزمنده با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه) شامل تسهیلات آموزشی می باشند.

مدارک لازم :

- تکمیل فرم ثبت نام

- دریافت نامه از بنیاد شهید شهرستان ملایر

- کپی شناسنامه و کارت ملی

- یک قطعه عکس

- کپی کارت دانشجویی و اصل آن که دارای تاریخ اعتبار باشد.

- مراجعه حضوری به کارشناس اداره شاهد جهت تحویل و تایید مدارک

جدول زمانبندی ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد  استعدادهای درخشان ورودی 1398

کلیه رشته ها و گرایشها در روزهای دوشنبه و سه شنبه 8 و 9 مهر  می باشد

لطفا قبل از مراجعه فایلهای زیر را دانلود و چاپ نموده و قبل از مراجعه تکمیل نمایید