چهارشنبه 26 مهر 1396   05:12:27

1396/2/23 شنبه انتصاب مدیرگروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه

دکتر منوچهر بابایی پور طی حکمی مدیرگروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه را منصوب کرد.

رئیس دانشگاه ملایر، دکتر ناصرالدین حسن زاده را به سمت مدیرگروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه منصوب کرد.

ریاست دانشگاه ابراز امیدواری نمود با نظر به تعهد، درایت و تخصص ایشان شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعه دانشگاه ملایر و تحقق وعده های دولت تدبیر و امید در پیشبرد اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

همچنین دکتر بابایی پور از زحمات و تلاشهای حجت الاسلام دکتر سروش در زمان تصدی مدیرگروه فلسفه و کلام اسلامی تشکر و قدردانی نمود.