پنجشنبه 1 اسفند 1398   21:12:59
1398/10/14 شنبه پیام هیأت رئیسه دانشگاه ملایر در پی شهادت سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی
سردار حاج قاسم سلیمانی، سردار سپاه اسلام به فیض شهادت نائل آمد.

بسم رب الشهداء و الصدیقین

خواهران و برادران بزرگوار

سلام علیکم

شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام "حاج قاسم سلیمانی" را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله العالی)، نیروهای مسلح و بویژه سپاه پاسداران و عموم مردم بزرگ ایران تبریک و تسلیت عرض می نماییم.

اقدام تروریستی و جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن این الگوی مجسم خضوع، شجاعت و انسانیت هرچند ضایعه ای جبران ناپذیر است، اما تردیدی نیست که این شهادت همانا محور وحدت ملی  در ایران اسلامی خواهد شد و درخت مقاومت در منطقه را تنومند و تنومندتر خواهد ساخت.

از خداوند متعال برای سردار عزیز، شهید سلیمانی علو درجات و همنشینی با سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و برای خانواده معزز و بازماندگان او صبر و اجر وافر مسالت داریم.

در دشت لاله زاران          در شام غمگساران

در چشم بی قراران         باران گرفته باران