شنبه 23 آذر 1398   19:21:14

1398/8/25 شنبه برگزاری اولین دوره جشنواره عفاف و حجاب در دانشگاه ملایر
برگزاری اولین دوره جشنواره عفاف و حجاب در دانشگاه ملایر

اولین دوره ی جشنواره ی عفاف و حجاب به منظور ارتقاء فرهنگ عفاف و حجاب و اخلاق حرفه ای در دانشگاه ملایر، از تاریخ 25 لغایت 29  آبان ماه 1398به مدت 5 روز در دانشگاه ملایر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، مدیرت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی و شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری و با حضور اساتید مطرح و با برگزاری کلاس ها،کارگاه ها، جلسات پرسش و پاسخ و گپ و گفت دانشجویی در زمینه های عفاف و حجاب، راه های موفقیت، شادابی و نشاط، شبهات عفاف و حجاب، دوست یابی، شکست عشقی و ... برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است برنامه های جانبی در خلال برگزاری این جشنواره از قبیل برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب (برایم حجاب را ثابت کن)، برگزاری نمایشگاه، اکران فیلم دل شکسته، جشن شاد (ویژه خواهران)، اکران فیلم مرتبط با جشنواره، افتتاحیه و اختتامیه برگزار می گردد.