سه شنبه 21 آبان 1398   17:52:42

1398/8/12 يكشنبه اطلاعیه بسیارمهم: قابل توجه دانشجویان پسر، کلیه مقاطع و ورودیها
اخبار و اطلاعیه های دانشگاه ملایر

1) قابل توجه کلیۀ دانشجویان پسر ورودی مهر 98 در مقاطع مختلف، افرادی که هنوز برگه معافیت تحصیلی خود را به واحد نظام وظیفه تحویل نداده اند، فقط تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 20 آبان 98 فرصت دارند نسبت به تحویل برگه نظام وظیفه خود به کارشناس نظام وظیفه (واقع در ساختمان مرکزی اداره آموزش کل) اقدام نمایند.

بدیهی است بعد از تاریخ ذکرشده وضعیت تحصیلی آن دسته از افرادی که فاقد معافیت تحصیلی می باشند، غیرفعال گردیده و قادر به شرکت در امتحانات پایان نیمسال 981 نخواهند بود.

2 ) با توجه به اهمیت بسیار زیاد معافیت تحصیلی، خواهشمند است دانشجویان گرامی ضمن اطلاع و توجه نسبت به مدت زمان معافیت تحصیلی درج شده دربرگه نظام وظیفه که در ابتدای ثبت نام در دانشگاه دریافت می کنند، قبل از اتمام معافیت تحصیلی به اداره آموزش کل، کارشناس واحد نظام وظیفه مراجعه نمایند.

بدیهی است در غیر اینصورت عواقب ناشی از آن متوجه شخص دانشجو بوده و دانشگاه هیچ مسئولیتی نخواهد داشت.

مدیریت امورآموزشی دانشگاه ملایر